Vacature Mountain Network

Mountain Network Ardennen is op zoek naar een sportmedewerker.

MountainNetworkArdennen_logo

Op de historische kasteelboerderij, gelegen in de schitterende Lesse vallei (bij Freyr), zoekt Mountain Network een sportmedewerker die het team komt versterken:

“De Sportmedewerker is verantwoordelijk voor de organisatie van alle sportactiviteiten die bij Mountain Network Ardennen plaatsvinden. Hij is aanspreekpunt voor medewerkers en bezoekers van de locatie op het gebied van sportzaken en veiligheid. Door de weeks vinden met name werkweken voor onderwijsinstellingen plaats en in het weekend bedrijfsarrangementen en klimcursussen op de nabij gelegen rotsen. In de zomermaanden worden jeugdkampen en outdooractiviteiten voor o.a. campinggasten georganiseerd.”

Meer informatie.

Share

Comments are closed.