De LMC komt er weer aan!

De Limburg Mountain Challenge is een jaarlijkse wedstrijd tussen verschillende bergsportverenigingen en bestaat uit een zware loop- en/of fietstocht, waarbij ook nog verschillende opdrachten uitgevoerd moeten worden met een knipoog naar de bergsport, zoals touw/reddingstechnieken, oriƫntatie, EHBO en klimmen. De hele tocht moet in teamverband afgelegd worden.

lmc2012-3

Limburg Mountain Challenge 2012 (photo: Pascal Moors)

De doelstelling van dit populaire jaarlijkse evenement is om de onderlinge samenwerking en verstandhouding tussen de Limburgse en Euregionale bergsportverenigingen te bevorderen. Het initiatief voor dit evenement kwam in het jaar 2000 van de Geleense vereniging Knav98. Gezelligheid en sportiviteit staan iedere editie weer hoog in het vaandel!

LMC2011-4

Limburg Mountain Challenge 2011 (photo: Pascal Moors)

lmc2012-1

Limburg Mountain Challenge 2012 (photo: Pascal Moors)

Editie 2016 komt er aan! Van vrijdag 30 september t/m zaterdag 1 oktober zal Gulpen in het teken staan van de Limburg Mountain Challenge. In deze 20-uurs adventure race zal het mountainbiken, hardlopen, oriƫnteren en speciale opdrachten weer centraal staan. Schrijf je snel in!

LMC2006

Limburg Mountain Challenge 2006 (photo: Pascal Moors)

Inschrijven en meer informatie: www.limburgmountainchallenge.wordpress.com

Share

Comments are closed.