Lahaye Climbing gaat live!

Na maanden van voorbereidingen is het zo ver. In 2018 start Lahaye ClimbingĀ met reizen, cursussen en workshops voor sportklimmers! Voor mij de spreekwoordelijke kers op de taart na het behalen van mijn diploma tot Tiroler Sportkletterlehrer šŸ™‚

Wil je zelfstandig meerdere touwlengtes leren klimmen in echte Alpenwanden? Schrijf je dan in voor de cursus ‘Lienzer Dolomieten: zelfstandig leren multi-pitchen’. Op de foto Magdalena Habernig in ā€˜La rosi hol ma a bierā€™ 7a op de Roter Turm in de Lienzer Dolomieten. (photo: Paul Lahaye)

Dikke merci aan Toon (huisstijl), Sascha (website), Isolde (teksten), SabienĀ (input) en Dick & Willemijn voor de eindcontrole. En natuurlijk de partnersĀ Black Diamond, La Sportiva en IVY Climbing voor de samenwerking.

Lees meer op www.lahayeclimbing.com

Share

Comments are closed.